Solve.Care slutter seg til Blockchain Research Institute

Solve.Care slutter seg til Blockchain Research Institute for å adressere ineffektivitet i helsevesenet

Telehealth-selskapet Solve.Care ble nettopp med på listen over offisielle medlemmer av Blockchain Research Institute (BRI).

Om BRI og Solve.Care

BRI er en uavhengig global tenketank, med over 60 medlemmer som samler forskere for å gå i gang med forskning med fokus på blockchain-teknologi. Medlemmene består ofte av bedrifter, myndigheter og akademiske institusjoner for å dele Bitcoin Billionaire kunnskap og ekspertise i den dype anvendelsen av blockchain-teknologi.

Solve.Care er en helseteknologiplattform som utnytter blockchain-teknologi for å endre levering og pasientbehandling. Ved å bruke blockchain-teknologi og den pasientsentriske modellen, løser Solve.Care eventuelle ineffektiviteter i helsevesenet og forbedrer omsorgstilgangen.

Helseomsorgsutvikling i Blockchain

Det forventes at Blockchain-teknologi vil endre hvordan kritiske aktører i helsevesenet samhandler med hverandre. Imidlertid kan denne teknologiske revolusjonen bare lykkes med tenkningen av et konsortium, som innebærer alle aktørenes samarbeid i sektoren. Innføring og distribusjon av blockchain er en utvikling over tid ettersom blockchain-applikasjoner blir testet og akseptert, og industrien konvergerer for å identifisere samarbeids- og ledelsesproblemer.

Don Tapscott, medstifter og administrerende direktør i BRI, sa at neste helsevesenstid ble innledet av ny teknologi som blockchain. Ved Blockchain Research Institute har de alltid hatt glede av å jobbe med organisasjoner som Solve.Care, som er i forkant av digital transformasjon innen helsetjenester og pasienter, sa Tapscott.

Fordi blockchain er en distribuert bokteknologi og ingen tredjepartsinnblanding er nødvendig, kan institusjoner desentralisere databasene sine. Ved å bruke blockchain kan helsesystemer redusere risikoen for eksponering for cybertrusler betydelig. Hackere vil trenge for mye tid og energi for å få tilgang til alle noder i nettverket og infisere systemet.

Helsesystemet er veldig ineffektivt. Fordi helsefasiliteter arbeider med mange uavhengige databaser, spesielt i store sentraliserte systemer, er det ingen sammenhengende kommunikasjon mellom disse separate siloene. Ved å opprette et enkelt dataøkosystem fremmer distribuert programvare samarbeid mellom nettverk ved å forbedre betalingsbehandling, pasientsporing og forretningsflyt.

Fremtiden for Blockchain Technology In Health

I løpet av de siste månedene har Solve.Care lagt vekt på å utvikle metoder som gjør det mulig for bedrifter og bedrifter å få bedre kontakt med sine ansatte, beskytte deres velvære og håndtere COVID-19 og andre helserisiko på arbeidsplassen.

Dette fokuset har ført til utviklingen av Team.Care Network, et avansert verktøy for styring av arbeidsstyrke med vekt på velvære og helseledelse, inkludert fjernarbeidere. Siden Team.Care Network har en blockchain-teknologibase; brukere kan være trygg på at hackere ikke vil kompromittere deres personvern.