Lolli integroi eBayn ilmaisen Bitcoin-toiminnallisuuden ennen mustaa perjantaita

Ilmainen Bitcoin on tarttuva eBay-ostajille Lollin kanssa tiimin kanssa.

Verkkohuutokauppapaikka eBay yhdistää salauskeskeisen ostosovelluksen Lollin integroidakseen Bitcoin (BTC) -palkinnot 127 miljoonalle käyttäjälleen.

Lolli ilmoitti keskiviikkona, että sen käyttäjät voivat ansaita 1% takaisin Bitcoinissa, kun he tekevät ostoksia eBayn torilla. Aloite on osa kaksoisstrategiaa salausmaksujen integroimiseksi verkkokauppapaikkoihin ja tietoisuuden lisäämiseksi digitaalisista varoista.

Lollin toimitusjohtaja ja perustaja Alex Adelman sanoi:

„Tänään olemme ylpeitä yhteistyökumppaneistamme ja tekemään bitcoinista helpommin saavutettavissa olevien käyttäjien saataville ja jatkamme tehtäväämme edistää bitcoin-koulutusta ja adoptiota.“
Matt Senter, Lollin teknologiajohtaja ja perustaja, lisäsi:

„Olemme ylpeitä voidessamme käynnistää eBayn juuri oikeaan aikaan perjantaina Black Cyber ​​and Cyber ​​Monday hoitoon uskollisille Lolli-ostajillemme. Olemme työskennelleet väsymättä, jotta tämä integraatio olisi mahdollista ajoissa, jotta ihmiset ansaitsevat bitcoinia kaikilla lomaostoksillaan. Tämä vuosi.“

Lolli on salakirjoitusyhtiö, jonka avulla käyttäjät voivat ansaita ilmaista Bitcoinia tai käteistä ostaessaan yli 1000 kumppanikaupassa. Yrityksen ilmainen Chrome-laajennus lähettää selainilmoituksia aina, kun käyttäjä vierailee kumppanimyyjän sivustolla. Tämä toiminto on nyt saatavana myös eBay-käyttäjille.

EBay-markkinapaikka integroi Lollin juuri ajoissa lomaostoksille. Mustaan ​​perjantaihin ja Cyber ​​maanantaihin sidotun verkkomyynnin odotetaan ylittävän tänä vuonna 22 miljardia dollaria.

Bitcoinin hinta on noussut 160% edellisvuodesta, ylittäen selvästi perinteiset rahoitusvarat. Ilmaisen Bitcoinin ansaitseminen voi olla vieläkin houkuttelevampaa ostajille tämän lomakauden aikana, kun lippulaiva kryptovaluutta kaavioi uuden polun kaikkien aikojen korkeimpiin.

Suurin kryptovaluutta on äskettäin päässyt otsikoihin siitä, mitä monet kutsuvat BTC: n toimituspulaksi. Äskettäin kryptovaluuttamaksut integroinut PayPal ostaa ilmoituksen mukaan lähes 70% kaikista uusista Bitcoinista.