Digital Gold [Bitcoin] holder bedre, når fysisk guld får et hit

Bitcoin er et paradis for mange institutionelle investorer, ifølge den amerikanske bankkæmpe JP Morgan .

Dette blev for nylig set som prisen på guld falder 4% efter nyheden om en vaccine til den næsten et år lange coronaviruspandemi

Det farmaceutiske firma, der udviklede vaccinen, Pfizer, sagde, at vaccineforsøget var vellykket, da vaccinen forhindrede 90% af de mennesker, der meldte sig frivilligt til det kliniske løb. Testen er ikke forbi endnu, men indtil videre fungerer vaccinen langt bedre end forventet.

Akiko Iwasaki, en immunolog ved Yale University, sagde, at han ikke forventede vaccinens resultat. Han forventer kun 55%, måske som et resultat. Da nyheden om forsøget spredte sig, faldt prisen på guld fra $ 1.954 pr. Ounce til $ 1.871.

Guld er ikke det eneste aktiv, der har reageret på coronavirus-vaccinenyheden – aktiemarkedet

For eksempel registrerede Zoom et tab på 18%, mens andre funktioner på aktiemarkedet som FTSE viste en gevinst på ca. 5,2%.

Når så meget foregår på de forskellige finansielle markeder, er bitcoin derimod meget bullish. Fordi det er bullish og har mere potentiale, strømmer forhandlere fra flere sektorer, der klarer sig godt for at handle BTC.

Flere handlende vil betyde mere udbud. Hvis minearbejdere ikke er i stand til at imødekomme dette voksende behov, vil BTC-priserne stige. Selvom bitcoin faldt fra $ 15.800 til omkring $ 14.800, var det digitale guld hurtigt at komme sig og handles nu til $ 15.180, der ser ud til at fortsætte sit opadgående træk.

Nuværende mønstre skaber et bullish flag, der indikerer, at priserne forbedres når som helst fra nu af. Derudover er RSI stigende og bekræfter, at flere handlende strømmer ind på markedet. RSI er en indikator, der viser handlernes handlinger. Antag at alle handlende kan arbejde sammen og opretholde den nuværende RSI, da den er stigende. BTC kan bryde modstandsniveauet på $ 15.200 og kan teste modstanden på $ 15.400