Bitcoin-käteishinnan ennustaminen – BCH / USD etsii tukea, hintajako 230 dollariin

Bitcoin Cash näkee sonnien 245 dollarin vastustustasolle, mutta hinta asettuu 245 dollarin tukeen.

Kirjoittamishetkellä BCH / USD ajaa vakauttamista noin 235 dollaria, mutta trendi on laskusuuntainen, mikä saattaa todennäköisesti tutkia uudelleen tuen 230 dollarilla, koska se saattaa laskea alle 9 päivän ja 21 päivän liukuvan keskiarvon. Samoin teknisen indikaattorin nähdään antavan laskusignaalin, kun RSI (14) on negatiivisella alueella, joka heijastaa myyjien vaikutusta hintaan.

Paras, mitä sonnit voivat tehdä, on puolustaa tukea 230 dollarilla ja keskittyä vetämiseen kohti 240 dollaria

Muutama päivä sitten Bitcoin Code menetti tasapainon muiden kryptojen rinnalla, ja jyrkkä pudotus vaikutti ostajiin yli 246 dollarin palautusyrityksestä. BCH / USD pyrkii kuitenkin hyppäämään 235 dollarin yläpuolelle ja odottaa myös saavansa takaisin maan 239 dollaria.

Kolikko on jo negatiivisella puolella, ja siksi reflex bullish -toiminnan odotetaan korjaavan laskut mahdollisella hyppyllä yli 240 dollaria. Samaan aikaan, jos ostopaineet lisääntyvät, hinta saattaa puhkeaa nousevasta kanavasta saavuttaakseen 250 dollarin vastus. Kaupankäynnin ollessa tällä tasolla nouseva jatko voi saavuttaa vastaavasti 255, 275 ja 295 dollarin vastustasot.

Toisin sanoen vähimmäissuunta voi todennäköisesti ajaa markkinat 250 dollarin tukitasolle

Tämän tason ylittäminen voi viedä karhut tasolle 220, 200 ja 180 dollaria ylittämällä liikkuvien keskiarvojen alapuolelle.

Päivittäinen kaavio paljastaa Bitcoinia vastaan, että elinkeinonharjoittajien ei ole vielä osoittanut vahvaa sitoutumistaan ​​ostamiseen markkinoilla. Samaan aikaan heti, kun härät muuttuvat vahvoiksi, voimme odottaa markkinoiden nousevan rajusti kanavan yläpuolella 2650 SAT: n tai sitä korkeammalle resistanssitasolle.

Toisin sanoen 2450 SAT ja 2400 SAT saattavat todennäköisesti tuottaa tukea markkinoille, mikäli ostajat eivät pysty nostamaan hintaa kanavan yläpuolelle. BCH / BTC-pari voi jatkaa laskusuuntausta, kun teknisen ilmaisimen RSI (14) signaalilinja on 55-tason alapuolella.